Etiket Sonuçları: afet

Mrt

6 Mart 2024 tarihinde okulumuzda AFAD Temel Afet Eğitimi ve Bina Tahliye Uygulamasını gerçekleştirdik.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı AFAD Temel Afet Eğitimi ve Bina Tahliye Uygulamasını okulumuzda gerçekleştirdik.

Şbt

!3 Şubat Güvenli İnternet Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize Güvenli İnternet eğitimleri verdik. Eğitim sonucunda öğrencilerimiz özgün afişler tasarladılar ve okul bilgilendirme afişlerimizle pano hazırladılar. Emeğii eçen e-Twinning danışman öğretmenlerimize ve katılımcı öğrencilerimizeteşekkür ederiz.

Öğrencilerimizin Afet Farkındalığını arttırmak amacıyla 29/09/2023 tarihinde Öğretmenlerimizin danışmanlığında Temel Afet Eğitimi verilmiştir. Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.