Etiket Sonuçları: e-Twinning

May

2023-2024 Eğitim öğretim yılında e-Twinning Day faaliyetleri kapsamında okulumuzda 3 öğretmenimizin  ve 2 idarecimizln koordinatörlüğünde proje ekibi öğrencilerimizle ve proje ortağı okulların öğretmenleri ve öğrencileriyle  e-Twinning Day etkinlikleri düzenledik. Tüm katılımcılara teşekkürler...

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı e-Twinning "Out Of My Cacoon Ready to Fly, Hello To Life" isimli , Öğrencilerimize Temel Yaşam Becerileri Kazandırmayı hedefleyen pojemizi Şubat ayından itibaren ortak okullarımızla yürütüyoruz.

Mrt

Kuruculuğunu yaptığımız"Out  Of My Cocoon, Ready to Fly and Hello to Life"  isimli , öğrencilerimize Temel Yaşam Becerileri Kazandırmayı amaçlayan e-Twinning projemizle ilgili etkinlik görüntülerimiz.