MERSİN / TOROSLAR - Atike Akel Ortaokulu

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Genel Veli Toplantısına Katılan Tüm Velilerimize Teşekkür Ederiz.

Nis

Atatürk Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi öğretmen ve öğrencileri okulumuz 8. sınıf öğrencilerine mesleki yöneltme kapsamında okullarını ve bölümlerini tanıtarak bilgilendirmelerde bulundular. Teşekkür Ederiz.

Nis

Değerli Sağlık Çalışanı Hemşirelerimiz okulumuzu ziyart ederek öğrencilerimizi obezite,diyabet, çölyak hastalığı hakkında bilgilendirdiler. Sağlıklı Beslenme konusunda önrilerde ve bilgilendirmelerde bulundular. Teşekkür ederiz.

Nis

"Mersin Millî Eğitim Müdürlüğü #Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında  'Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Okula Uyumu ve Çok Kültürlü Sınıflar' ile ilgili Almanya/Dorsten'de işbaşı gözlem faaliyetine katılan öğretmenlerimiz Zeynep ŞİMŞEK ve Mehmet KOCABUĞA  deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştılar.

Nis

"Mersin Millî Eğitim Müdürlüğü #Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında okulumuzdan öğretmenlerimiz Zeynep ŞİMŞEK  ve Mehmet KOCABUĞA  'Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Okula Uyumu ve Çok Kültürlü Sınıflar' ile ilgili Almanya/Dorsten'de işbaşı gözlem faaliyetine katılıp meslektaşlarıyla deneyim paylaşımı yaptı, yenilikçi yaklaşımları ve uygulamaları yerinde gözlemledi."

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Töreni.

Mrt

Şehitlerimizi  Saygı, Minnet ve Şekranla anıyoruz.

İlk Yardım Farkındalık Eğitimi

Mrt

Okul Müdürümüz Hatice Çatı ve Öğrencilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı  Kuvayi Milliye Aile Sağlığı Merkezi Sağlık Çalışanlarını  Ziyareti

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı e-Twinning "Out Of My Cacoon Ready to Fly, Hello To Life" isimli , Öğrencilerimize Temel Yaşam Becerileri Kazandırmayı hedefleyen pojemizi Şubat ayından itibaren ortak okullarımızla yürütüyoruz.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Teknoloji ve Tasarım Dersi 7. ve 8.Sınıflar Mimari Tasarımlar ve Özgün Kitap oluşturma temalarına yönelik  öğrenci çalışmaları okuluzda açılan sergiiyle öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize sunulmuştur. Teknoloji Tasarım Dersi öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

6 Mart 2024 tarihinde okulumuzda AFAD Temel Afet Eğitimi ve Bina Tahliye Uygulamasını gerçekleştirdik.