2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı

20 Nisan Cumartesi Günü Saat 09:30'da

2.Dönem Genel Veli Toplantısı yapılacaktır.

Tüm Velilerimizin Katılımını Önemsiyoruz.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Atike Akel Ortaokulu 2. Dönem  1. Ortak Yazılı Sınav  Tarihleri

Kas

Değerli Velilerimiz; Genel Veli Toplantımız 25 Kasim Cumartesi saat:10 da yapilacaktir. Katılımınızı önemsiyoruz.

Öğrencilerimizin,Öğretmenlerimizin ve Velilerimizin Dikkatine!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İl Geneli 6.Sınıflar

Sosyal Bilgiler Dersi 1.Yazılı  Ortak  Sınav Tarihi: 2 Kasım 2023  Saat:10.20

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği  Genel Kurulu toplantımız 20 Ekim 2023 tarihinde  saat 13:00'da okulumuzun 8-A şubesinde yapılacaktır. Siz, Değerli Velilerimizin, katılımını bekliyoruz.

Haz

Sıfır Atık Bilincinin geliştirilmesi için Tema  işbirliğiyle hazırlanan portal içeriklerine aşağıdaki  linkten ulaşabilirsiniz.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerde olumlu davranışları pekiştirmek ve diğer öğrencilerimize olumlu model oluşturma adına her ay "AYIN ÖRNEK ÖĞRENCİSİ" seçilecek ve   İsimlerine Düzenlenmiş Ayın  Örnek Öğrencisi belgeleri Öğrencilerimize takdim edilecektir.

Şbt

Sınıflarımızdan, Yardımcı Personellerimizden aldığımız bilgiler doğrultusunda  her ay Ayın En Temiz Sınıfları seçilecektir. Seçilen sınıflarımıza Sınıf Öğretmenlerine , Öğrencilerimize ve Öğrencilerimizi Yetiştiren Velilerimize Teşekkürlerimizi sunmamız amacıyla belgeler verilecek ve  bilgilenmeleri ve sağlanacaktır.