Etiket Sonuçları: Erasmus

Nis

"Mersin Millî Eğitim Müdürlüğü #Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında  'Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Okula Uyumu ve Çok Kültürlü Sınıflar' ile ilgili Almanya/Dorsten'de işbaşı gözlem faaliyetine katılan öğretmenlerimiz Zeynep ŞİMŞEK ve Mehmet KOCABUĞA  deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştılar.

Nis

"Mersin Millî Eğitim Müdürlüğü #Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında okulumuzdan öğretmenlerimiz Zeynep ŞİMŞEK  ve Mehmet KOCABUĞA  'Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Okula Uyumu ve Çok Kültürlü Sınıflar' ile ilgili Almanya/Dorsten'de işbaşı gözlem faaliyetine katılıp meslektaşlarıyla deneyim paylaşımı yaptı, yenilikçi yaklaşımları ve uygulamaları yerinde gözlemledi."

Nis

"Mersin Millî Eğitim Müdürlüğü #Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında okulumuzdan öğretmenlerimiz Zeynep ŞİMŞEK ve Mehmet KOCABUĞA  'Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Okula Uyumu ve Çok Kültürlü Sınıflar' ile ilgili Almanya/Dorsten'de işbaşı gözlem faaliyetine katılıp meslektaşlarıyla deneyim paylaşımı yaptı, yenilikçi yaklaşımları ve uygulamaları yerinde gözlemledi."

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 14.06.2023 tarihinde saat 9:30 Erasmus+ KA2 SCH Projeleri Tanıtımı - Araştırma Yöntemleri ve Tubitak Projeleri hazırlama ve başvuru süreci  hakkında  okulumuz idarecilerinin ve öğretmenlerinin katılımı ile  bilgilendirme sunumu yapılmıştır. Katılımcı tüm öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı  Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus Akreditasyon Projesi kapsamında okulumuzda Toroslar İlçe  Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından  Öğretmenlerimize Yönelik açılan  A1 İngilizce Kursumuz  başlamıştır. Katılımcı Öğretmenlerimize Başarılar Dileriz.

ATİKE AKEL ORTAOKULU 2018-2022  PROJE ÇALIŞMALARI