Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönemini Faaliyet Haftası etkinliklerininin ardından karne dağıtımı ile tamamladık. Öğretmenlerimizi ve Öğrencilerimizi gösterdikleri çabalarından dolayı tebrik ediyor, 2.Döneme sağlıklı ve daha dinamik başlamalarını  sağlayacak güzel bir tatil geçirmelerini temenni ediyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sağlıklı Yaşam- Teknoloji Bağımlılığı ve Mobil Bağımlılık konulrında bilgilendirme, farkındalık oluşturma ve mücadele etkinliklerimize öğrencilerimizle devam ediyoruz.

Ara

1. Dönem 2. Yazılı Türkçe ve Matematik Sınavları Ülke Geneli Konu Dağıım Tabloları

Ara

Okulumuzda 25/12/2023 tarihinde gerçekleştirilecek Dilimizin Zenginlikleri Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışmasına ilişkin Şartname aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Yarışma Şartnamesi

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Aralık Ayı Teması "Yunus Emre" ile ilgili öğrencilerimiz danışman öğretmenlerimiz rehberliğinde çalışmalarını okul panomuzda sergilediler. Teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Etkinliklerimize Gözat

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Genel Veli Toplantmızı yaptık. Veli Toplatımızda gündem maddelerine ek olarak velilerimize Teknoloji Bağımlılığı ve Sağlıklı Yaşam konularında önerilere yer verildi.Teknolojiyle başa çıkma yolları ve sağlıklı yaşam ile ilgili Yeşilay broşürleri velilerimize dağıtıldı. Tüm katılımcı velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Baş Öğretmenimiz M. Kemal Atatürk ve Tüm Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.