Kas

Okul içinde ve ilçe genelinde Codeweek etkinliklerimize katılan öğrencilerimize, öğretmenlerimize katılım sertifikaları verildi.Tüm katılımcı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.

Kas

10 Kasım 2023 Cuma, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e okulumuzda düzenlediğimiz anma töreniyle sonsuz sevgimizi, saygımızı, şükranlarımızı ve minnetlerimizi sunduk. Tören programını hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ayrıca bu anlamlı törene katılan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Bu anlamlı günde biraraya gelen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Code Week Haftası 100. Yılda Kodluyorum Etkinliklerimize Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Ela AKYOL danışmanlığında  8-D sınıfı öğrencileri Cumhuriyet temalı kodlama resimlerini renklendirerek  katkıda bulundular. Teşekkür ederiz.

Atike Akel Ortaokulu Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2. Geleneksel Kodlama Şenliği 100. Yılda Kodluyorum Code Week etkinliğine 8-E sınıfı öğrenciimiz Mehmet Onur TOK'un Scratch programında  hazırladığı Cumhuriyet ve Matematik temalı Balık Oyunu ve 6. sınıf öğrencimiz Kerim KÜÇÜKTAŞ'ın hazırladığı Hologram çalışması ile katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve katılımcı öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Atike Akel Ortaokulu 6. Sınıf öğrencilerimiz 100. yılda Uzayda Kodluyoruz Kodla Büyü Code Week etkinliği ile Cumhuriyetimizin 100. Yılını kodlayarak karşılıyor. Tüm öğrencilerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına öğrencilerimize çevre bilinci ve sorumluluk kazandırma amacıyla gerçekleştirdiğimiz toplum hizmeti etkinliğimize okul bahçemizi temizleyerek başladık. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun olası bir afete karşı hazırlıklı olmasını sağlama adına  29/09/2023 tarihinde  zamanı belirtilmeksizin siren sesinin ardından tahliye uygulaması yapılmıştır. Öğrencilerimiz öğretmenlerimizin eşliğinde okul tahliye planına göre okulumuzu hedeflediğimiz süreden daha kısa bir sürede boşaltmış ve toplanma alanına toplanmıştır. Katılımcı tüm okul paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizin Afet Farkındalığını arttırmak amacıyla 29/09/2023 tarihinde Öğretmenlerimizin danışmanlığında Temel Afet Eğitimi verilmiştir. Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı okulumzun ilk haftasında Değerli Güvenlik Görevlilerimiz, öğrencilerimize okul içinde ve okul dışında güvenliklerini sağlamaları amacına yönelik Okul Güvenliği ile ilgili eğitim vermişlerdir. Katılımcı güvenlik güçlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftasını, Öğretmenlerimiz Filiz SERÇE, Selçuk BARUT ve Özlem KAMIŞ rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı eğlenceli ve coşkulu program içeriğiyle kutladık. Yeni Eğitim Öğretim Yılı okulumuzun tüm paydaşları için sağlıklı ve başarılarla dolu olsun. Katılımcı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 14.06.2023 tarihinde saat 9:30 Erasmus+ KA2 SCH Projeleri Tanıtımı - Araştırma Yöntemleri ve Tubitak Projeleri hazırlama ve başvuru süreci  hakkında  okulumuz idarecilerinin ve öğretmenlerinin katılımı ile  bilgilendirme sunumu yapılmıştır. Katılımcı tüm öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Atike Akel Ortaokulu olarak  Bilişim Teknolojilerjnin hızla geliştigi günümüzde son günlerin gündemde olan teknolojileri yapay zeka, deepfake ve yapay zekanın egitimde kullanımı ile ilgili 09.06.2023 tarihinde saat 10. O0' da  öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle bilgilendirme sunumu yaptık.  Mesleki Gelişimi hayat boyu sürdürme ilkesini benimseyerek sunuma katılan tüm Öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı  okulumuzun  8. Sınıf Öğrencilerine  Atatürk Anadolu Teknik, Teknik ve Meslek Lisesi Elektronik Bölümü öğretmenleri tarafından  01.06.2023 tarihinde lisenin ve elektronik bölümünün tanıtımı yapılmıştır. Tanıtım ve bilgilendirme toplantısını düzenleyen Atatürk Anadolu Teknik ve Meslek lisesi danışman öğretmenlerine ve katılımcı öğrencilerimize teşeķkkür ederiz.  Geleceklerine yön verecek ortaöğretim yıllarında  öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Okulumuz genelinde gönüllü öğrencilerimizin katılımı ile 31/05/2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz satranç turnuvasında 6-D sınıfı öğrencilerimizden KARAM ZALO satranç turnuvamızın birincisi olmuştur. Katılan tüm öğrencilerimize teşekkür  ediyoruz. Hayat boyu başarılar..